Dnes jsem se konečně s obrovskou chutí pustil do kuřecího masa, které mi zbylo z vývaru. Přidával jsem jej opatrně: do ranní zeleninové polévky jenom trošku a postupně dávku s obědem a večeří zvyšoval. Cítím se trochu nafouklý; žaludek se asi roztahuje a střeva se přizpůsobují přísunu jídla.
Vracím se ze zvláštního postního světa zase zpátky mezi normální jedlíky. Zajímavá zkušenost ten půst; bude mi chybět ta lehkost mysli, větší vnímavost a zostřené smysly.
Teď už ale s radostí a slinou v puse vyhlížím chutnější zítřky. Kdo by to byl řekl, že obyčejná zeleninová polévka s kuřecím masem bude po pěti dnech hladovění chutnat jako ta nejluxusnější specialita šéfkuchaře nějaké pětihvězdičkové restaurace:)
Jinak vše postupuje bez potíží (ťuk ťuk), takže možná už po deseti dnech přejdu na druhou fázi.
Žádné komentáře:
Okomentovat